ZAMIENNIK BIAŁKA JAJ W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO (2 x 10 g) 20 g - BIOVEGAN

Brak towaru
3.89
Wpisz swój adres e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
białko z grochu*, skrobia kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, inulina*, substancja zagęszczająca: guma guar*; białko z bobu*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wegański zamiennik białka JAJA jest odporny na pieczenie.
Idealnie nadaje się do makaroników, nussecken, biszkoptów, bez i innych wypieków. Również do deserów takich jak: B.Mousse au Chocolat lub nawet majonezu.
1 torebka (10 g) zastępuje 2 białka jaja.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do 1 torebki zamiennika białka JAJA dodać 75 ml wody i ubijać przez 5 minut, aż masa będzie sztywna.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 182 kJ/43 kcal
Tłuszcz: <0,5 g<br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 4,3 g
w tym cukry: <0,5 g<br/>Błonnik: 1,5 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,15 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
0.20
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
ZZZWYPRZEDAZ
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Niemcy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIOVEGAN GMBH, BIOVEGAN ALLEE 1, 56579 BONEFELD
Masa netto (g):
20
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep chwilowo nieczynny