PIECZYWO CHRUPKIE RYŻOWO - KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 200 g - FIORENTINI

Brak towaru
10.53
Wpisz swój adres e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka ryżowa* (50 %), mąka kukurydziana* (49 %), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1547 kJ/365 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 6,8 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SEZAM i SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
32.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
11.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
FIORENTINI (przekąski bezglutenowe), FIORENTINI ALIMENTARI SPA
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
FIORENTINI ALIMENTARI SPA. STRADA DEL FRANCESE 156. 10156 TORINO
Masa netto (g):
200
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep chwilowo nieczynny