MISO MUGI (PASTA Z SOI I JĘCZMIENIA) 400 g - TERRASANA

Brak towaru
24.09
Wpisz swój adres e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
ziarna SOI 58 %, JĘCZMIEŃ 29 %, sól morska, woda, ferment koji

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj 1 łyżki zamiast kostki bulionowej lub użyj jej do 200 ml zupy miso. Stosować jako bazę do sosu, marynaty lub dressingu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 690 kJ / 165 kcal
Tłuszcz: 5,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 12,2 g
w tym cukry: 7,6 g
Białko: 12 g
Sól: 9,8 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
220
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
18.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.20
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
Kraj pochodzenia:
India
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Masa netto (g):
400
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep chwilowo nieczynny