MAKARON (Z SOCZEWICY CZERWONEJ I BRĄZOWEGO RYŻU) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

Brak towaru
16.82
Wpisz swój adres e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
50 % mąka z czerwonej soczewicy*, 50 % mąka z brązowego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu.
Źródło błonnika pokarmowego i białka.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Napełnij wystarczająco duży garnek wodą, 1 l wody na 100 g makaronu. Dodaj także łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadź wodę do wrzenia i dodaj sól, około 10 g grubej soli na 100 g makaronu. Włóż makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odcedź makaron i dopraw go według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1410 kJ/333 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 62 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 15 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANBE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
360
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
17.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
27.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PASTA NATURA SRL, Via Cantarane, 1, 12020 Villafalletto CN
Masa netto (g):
250
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep chwilowo nieczynny