MĄKA Z CIECIERZYCY BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO

15.62
szt.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Duża dostępność
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z ciecierzycy.

OPIS
Nadaje się do zagęszczania, panierowania oraz przygotowania ciast, naleśników i racuchów.
Wysoka zawartość błonnika i białka.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1448 kJ/345 kcal
Tłuszcz: 6,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 17 g
Białko: 22 g
Sól: 0,03 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25°C

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
14.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Czechy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PRO-BIO, obchodní spol. s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Měso
Masa netto (g):
450
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep chwilowo nieczynny