MĄKA KUKURYDZIANO - GRYCZANA DO POLENTY BEZGLUTENOWA BIO 500 g - PASTA NATURA

Brak towaru
8.70
Wpisz swój adres e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
90 % mąka z żółtej kukurydzy*, 10 % mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Doprowadzić do wrzenia 1 litr wody i sól. Wsypać 250 g mąki, mieszać około 3 minut. Zwiększyć czas gotowania, aby uzyskać bardziej spójną polentę i zdjąć z ognia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1419 kJ / 334 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 5,2 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
30.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
ZZZWYPRZEDAZ
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PASTA NATURA SRL
Masa netto (g):
500
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep chwilowo nieczynny