CZEKOLADA JAGODOWA Z WITAMINĄ C Z ACEROLI BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g - COCOA

16.18
szt.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 20
Kurier 35
Dostępność Duża dostępność
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, MIGDAŁY*, liofilizowana acerola* 3 %, liofilizowane jagody* 2 %, sproszkowany miąższ koksowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) - zawartość masy kakaowej minimum 34 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pyszna czekolada stworzona z myślą o potrzebach układu odpornościowego.
1 czekolada pokrywa 235 % dziennego zapotrzebowania na witaminę C. Witamina C naturalnie pochodzi z liofilizowanej aceroli.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1869 kJ / 448 kcal
Tłuszcz: 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 6,4 g
w tym poliole: 14 g
Błonnik: 32 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,22 g
Witamina C: 467,5 mg (584 %)**
**dzienna referencyjna wartość spożycia

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
12.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.50
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Surovital M.Rendak K.szwed s.c.
Masa netto (g):
40
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep chwilowo nieczynny